Inschrijvingen Dikkebandenkoers voor de kids

Kom je kijken naar de Kermiskoers of fiets je mee? Breng zeker ook je kids mee! Voor de sportievelingen in spe voorzien we een uitdagende dikkebanden koers voor de kids tussen 16u en 17u30!.

Voor de broertjes en zusjes die niet deelnemen is er doorlopend gratis kinderanimatie voorzien van 14h-20h door SPW Piri Piri.

Praktische info:

Deelnemen is volledig gratis. Veiligheidshelm is verplicht en mag meegenomen worden van thuis (jouw fiets natuurlijk ook niet vergeten ;-))

Dikkebandenkoers:

Het principe is eenvoudig en het woord Dikkebanden zegt het al. Het is voor fietsen met dikkebanden (stadsfiets, MTB, BMX) dus niet voor de koersfiets.

Dan hebben we het woord Koers nog. We willen de kinderen
(meisjes en jongens tussen de 5 en 18 jaar) het tegen elkaar laten opnemen voor een
podiumplaats in verschillende leeftijdscategorieën. Op een afgesloten en veilig parcours.

Dikkebandenkoers inschrijving:

Om op voorhand de verschillende leeftijdscategorieën te kunnen maken werken we voor de dikkebanden koers liefst met voorinschrijving. Klik hier om uw zoon of dochter in te schrijven. U kan ook nog ter plaatse inschrijven.

Dit alles is onder begeleiding van ervaren wielrenners. Na afloop krijgt iedere deelnemer een kleine attentie.

Ter plaatse inschrijven tss 14h en 15h45 /  Start:  16u00- 17u30  Leeftijd: 5-18 jaar Locatie: Dorpstraat thv Brueghelheem

Schrijf je in voor de Gentlemen of Dorpskoers 2024!

Op 21 september organiseren we de Gentlemen en Dorpskoers in Grote Brogel.

Je kan je vanaf nu al voor inschrijven zodat we op de dag zelf de inschrijvingen vlotter en sneller kunnen doen verlopen.

U zal ongetwijfeld al de wegenwerken hebben opgemerkt in centrum Grote Brogel dit jaar. Daarom wordt de koers op een nieuw en aangepast parcours gereden!

Om 14:00 start de open Gentlemen koers, terwijl de dorpskoers om 18:00 start.

Schrijf je in via onderstaande links: